Uslužno pakovanje

Dizajn i projektovanje rešenja

Dizajn ambalaže mnogo doprinosi povećanju vrednosti samog proizvoda tako što će istaći njegove osobine kroz jasno definisanu vizuelnu formu. Takođe može da poboljša zaštitu, upotrebu ili transport proizvoda, ali najvažnija uloga pakovanja je izdvajanje proizvoda od ostalih sličnih i konkurentnih.

Prateći najnovije trendove u dizajniranju pakovanja, nudimo Vam moderna i savremena rešenja jer želimo da obezbedimo da se Vaši proizvodi plasiraju na tržištu na najbolji i najbezbedniji mogući način.

Ponudićmo Vam najbolje i najekonomičnije rešenje, jer u našem programu imamo mašine za pakovanje termoskupljajućom folijom – mala ručna mašina za pakovanje za početnike do automatskih linija velikih kapaciteta pakovanja.

Radimo sa pouzdanim i renomiranim proizvođačima opreme i repromaterijala koji obezbeđuju kvalitetne mašine i podršku servisa i dostupne rezervne delove. Ukoliko imate nedoumicu u pogledu izbora opreme i repromaterijala obratite nam se sa poverenjem i mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo u Vašem izboru.